Skip to content

Hae projektitukea

Myönnämme jäsenyhdistyksillemme ja piireillemme taloudellista tukea toimintaan tai hankintoihin, jotka edesauttavat tai kehittävät jäsenhankintaa, jäsenaktiivisuutta tai toimintaa. Tukihakemukset käsittelee liiton valiokunta projektitukiohjeen mukaisesti.

Tukea myönnetään vain osalle toiminnon tai hankinnan kokonaiskustannusta. Sitä voidaan myöntää tulevalle tai jo tapahtuneelle toiminnolle tai hankinnalle.

Projektitukea haetaan lomakkeella, jonka liitteenä tulee aina olla yhdistyksen tai piirin viimeisen hyväksytyn tilinpäätöksen tuloslaskelma ja tase. Hakemukseen voi liittää tarvittaessa myös muita liitteitä.

Huom! Vuonna 2023 liitto tukee RES-yhdistyksen asehankintoja seuraavasti:

Ensimmäisen aseen hankinnasta 750 euroa
Toisen aseen
hankinnasta 500 euroa
Kolmannen aseen
hankinnasta ja sen jälkeisistä aseista 250 euroa

Projektituen ohje

 

Huom. Katso sivun alaosasta patruunatuen hakuohjeet.

Projektitukihakemus

  • Hakulomake

  • Max. tiedoston koko: 16 MB.
  • Max. tiedoston koko: 16 MB.
  • Max. tiedoston koko: 16 MB.
  • Max. tiedoston koko: 16 MB.
  • Max. tiedoston koko: 16 MB.

Patruunatuki 2023

Liittohallitus päätti, että tukea myönnetään 2,5 euroa per jäsen ja ensimmäinen patruunatuki koskee koko jäsenistöä. Jäsenmäärä katsotaan 31.12.2022 jäsenmäärätilastojen (maksaneet jäsenet) mukaan.

Jotta patruunatukea voi saada, tulee liiton tarjoamat verkkosivut olla käytössä, toiminnanraportointi tehty vuoden 2022 osalta sekä tilinpäätös toimitettu liittoon. Tukea ei voi saada ennakkoon eli patruunat tulee olla ostettuna siinä kohtaa, kun täyttää lomakkeen.

Hae tukea täältä