Skip to content

Maanpuolustusrekisteri

Maanpuolustusrekisterissä on kaikkien jäsenyhdistyksiimme kuuluvien henkilöiden tiedot. Jäsenmaksulaskutus toteutetaan niin, että liitto laskuttaa myös yhdistysten ja piirien jäsenmaksuosuudet. Osuuksia tilitetään viisi kertaa vuodessa yhdistyksille ja piireille.

Vuonna 2024 henkilöjäsenen jäsenmaksu koostuu seuraavista osuuksista:

  • Reserviläisliiton liittomaksu 14,5 €
  • Reserviläinen-lehden tilausmaksu 10 €
  • Reserviläispiirin osuus maksusta XX € (piirin syyskokous päättää)
  • Reserviläispiirin lehden osuus maksusta XX € (piirin syyskokous päättää)
  • Yhdistyksen osuus maksusta XX € (yhdistyksen syyskokous päättää)

Henkilö voi liittyä jäseneksi ilman lehtien tilausmaksuja vain, jos samassa kotitaloudessa asuu toinen jäsen, jolle lehdet jo tulevat.

Lue Maanpuolustusrekisterin tietosuojaseloste.

Maanpuolustusrekisterin ohjevideot

Katso täältä

Yhdistysten ja piirien käytössä omat tunnukset

Rekisterin käyttäminen edellyttää yhdistys- tai piirikohtaisen salasanan ja käyttäjätunnuksen hankkimista jäsenrekisterin pääkäyttäjältä. Käyttöoikeus annetaan vain sellaiselle luottamushenkilölle, jonka luottamistehtävästä on merkintä rekisterissä. Kun tunnukset on pyydetty, tarvitaan yleensä vielä puheenjohtajan vahvistus tunnuksien luomista/ jatkoa varten. Sähköpostikuittausta tunnuksien jatkosta ei enää tule, vaan kun tunnukset on pyydetty, niin pyyntöhetkestä noin 2-3 arkipäivän päästä tunnukset toimivat jälleen. Tämä siis koskee niitä, joilla käyttäjätunnukset ovat menneet vanhaksi.

Henkilökohtaiset tunnukset tarjoavat pääsyn sekä rekisterin henkilötietoihin että yhdistyslistauksiin ja tarjoavat yhdistyksille kattavan välineen jäsentietojen hallintaan. Lisäksi tunnukset antavat mahdollisuuden jäsenmaksujen seurantaan sekä sähköpostin lähettämiseen yhdistyksen jäsenille.

Maanpuolustusrekisteriin kirjaudutaan kaksivaiheisesti. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen tulee tekstarilla ja sähköpostilla vahvistuskoodi, joka syötetään vielä uuteen kirjautumisikkunaan. Vahvistuskoodi lähetetään siihen numeroon ja sähköpostiosoitteeseen, jotka on syötetty Maanpuolustusrekisterin käyttäjähallintaan.

Yhdistyskäyttäjä

Tarvitsetko yhdistyskäyttäjätunnukset?

Tilaa tunnukset