Skip to content

Toimintaturva-jäsenryhmä vuonna 2023

Information på svenska hittar du här.

Jäsenen on mahdollista liittyä ampumaharrastajien omaan jäsenryhmään, minkä hinta kuluvalle kaudelle on 30 euroa. Jäsen saa tällä ampumaharrastuksen Toimintaturvan sekä räätälöityjä erikoisjäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli tarvitset kaudelle 2023 Toimintaturva-jäsenyyden, niin maksa vapaaehtoinen 30 euron Toimintaturva-maksu. Käytä maksamiseen samaa tili- ja viitenumeroa, jota olet käyttänyt perus jäsenmaksun maksamiseen. Löydät maksutiedot jäsenmaksulaskustasi.

Kun olet suorittanut Toimintaturva-maksun, niin Toimintaturva-jäsenyys astuu heti voimaan. Näet Toimintaturva-jäsenyytesi sähköisestä jäsenasioinnista, jonne se kirjautuu hieman viiveellä. Maksupäivä ei kirjaudu sähköiseen jäsenasiointiin.

Vuoden 2023 Toimintaturva-jäsenyys on voimassa vuoden 2024 jäsenmaksulaskun eräpäivään asti, joka päätetään myöhemmin. Toimintaturva-jäsenyys säilyy katkeamattomana, mikäli maksaa Toimintaturva-maksun ja jäsenmaksun eräpäivään mennessä.

Toimintaturva-jäsenet saavat maaliskuussa kauden 2023 muovisen jäsenkortin postitse kotiin. Toimintaturva-kortin ja jäsenedut saat myös sähköiseen MagMa Lompakkoon. Ohjeet MagMa Lompakon lataamiseen löydät täältä. Latauslinkki lähtee Maanpuolustusrekisterissä olevaan puhelinnumeroon.

Huom. Mikäli päätät kokonaan jäsenyytesi Reserviläisliitossa, niin huomioithan sen, että samalla päättyy myös Toimintaturva-jäsenyytesi (mikäli sinulla sellainen on).

Mikäli olet kunniajäsen, niin voit tilata Toimintaturva-laskun tästä linkistä.

Toimintaturva-jäsenryhmän jäsenedut 2023

Jäsen saa ampumaharrastuksen toimintaturvan.
Jäsenyys tässä jäsenryhmässä antaa osallistumisoikeuden Reserviläisliiton,
Reserviläisurheiluliiton, Suomen Reserviupseeriliiton,
Maanpuolustuskiltojen liiton sekä Suomen Rauhanturvaajaliiton
liitto-, piiri- ja yhdistystason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, joissa
ammunta on keskeisessä roolissa sekä Puolustusvoimien tai muiden
tahojen yhteisiin tapahtumiin, joissa vaaditaan ammunnanharrastamisen
toimintaturvaa. Jäsenyys antaa osallistumisoikeuden Suomen
Ampumaurheiluliiton jäsenseurojen harjoitteluun, seuran sisäiseen
kilpailutoimintaan ja kahden seuran välisiin otteluihin asianomaisten
seurojen sääntöjen ja ratasääntöjen puitteissa. Jäsenyys antaa myös
osallistumisoikeuden IDPA-ammunnoissa ja muissa toiminnallisissa
ampumalajeissa sekä Suomen Veteraaniampujien järjestämissä
kilpailuissa.

Lisätietoa Toimintaturvasta löytyy täältä.

Tähän jäsenryhmään kuuluvat saavat myös ampumaharrastukseen liittyviä merkittäviä erikoisjäsenetuja.

Yksi jäsenetuja tarjoava yritys on Brownells, jolla on erittäin laaja valikoima asealan eri tuoteryhmiä. Brownells toimii Suomessa verkkokaupan välityksellä ja sillä on isot varastot Yhdysvalloissa ja Saksassa.

Toinen erikoisetuja tarjoava on pohjoismainen XXL-urheilukauppaketju, joka tarjoaa Reserviläisliiton toimintaturvajäsenille räätälöityjä tarjoushintoja joka toinen kuukausi. Etu voimassa tavarataloissa ympäri maan.

Kolmas etuja tarjoava on Iron Point Finland, joka on taktiseen ja toiminnalliseen ammuntaan keskittynyt erikoisliike. Yrityksellä on paljon SRA:han liittyviä varusteita ja tarvikkeita.

Uuteen jäsenryhmään liittyneet saavat postitse Toimintaturva 2023 -jäsenkortin, jolla jäsenet voivat todistaa ampumaharrastuksen toimintaturvan voimassaolon. Ennen korttien postittamista jäsenet saavat latauslinkin sähköiseen MagMa Lompakkoon, josta saa ladattua sähköisen Toimintaturva 2023 -mobiilikortin. Tiedotamme uusimmista jäseneduista sähköpostitse lähtevällä uutiskirjeellä sekä etuviesteillä.