Skip to content
6.8.2020

Yhdistystiedote 7/2020 ilmestyi

Uusimmassa Yhdistystiedotteessa pankkiyhteyksien ongelmasta, Reservin ampumamestaruuskilpailuista sekä sääntömääräisten kokouksien pitämisestä.

Pankkiyhteyksissä ongelmia

Reserviläisliiton hallinnoimaan Maanpuolustusrekisteriin ei alkukesän jälkeen ole saatu haettua maksutietoja pankeista, minkä johdosta rekisterin maksutiedot eivät ole ajan tasalla. Jäsenkortteja sekä ampumaturvan kortteja ja niihin liittyviä mobiilikortteja ei pystytä tällä hetkellä toimittamaan. Ampumaturvan voimassaolon voi kuitenkin tarvittaessa todistaa maksutositteella.

Reservin ampumamestaruuskilpailut

RES:n ja RUL:n yhteiset Reservin ampumamestaruuskilpailut järjestetään 21.–23.8.2020 poikkeuksellisesti kahdella paikkakunnalla eli Hälvälän ampumaradoilla Hollolassa ja Tyrrin ampumakeskuksessa Kouvolassa. Eräluettelo ja tarkempi kilpailuaikataulu julkaistaan viikolla 33.

Sääntömääräiset kokoukset hyvä pitää pikapuoliin

Mikäli yhdistyksen tai piirin kevätkokous jäi keväällä pitämättä koronan takia, on se hyvä pitää piakkoin. Kokousjärjestelyiden helpottamiseksi kevät- ja syyskokous voidaan järjestää samanaikaisesti. Syyskokous tulee pitää syyskuun loppuun mennessä.

Yhdistystiedote luettavissa kokonaisuudessaan täältä.