Skip to content
14.1.2021

Ilmoittaudu sisällönsyötön webinaariin

Vuonna 2020 julkaistiin Reserviläisliiton uudet piiri- ja yhdistyssivut, joita kaiken kaikkiaan julkaistiin lähes 350 sivustoa. Sivustoja onkin nyt uuden vuoden alkaessa tärkeä päivittää muun muassa yhteystietojen osalta. Lisäksi nyt kuluvana vuonna toiminnanseuranta muuttuu. Vuodesta 2021 eteenpäin piirien ja yhdistysten tulee syöttää kaikki tapahtumat uusien nettisivujen tapahtumakalenteriin. Tämä on ehtona mm. suoritusperusteisten piiritukien hakemiseen.

Lue lisää täältä.

Reserviläisliitto järjestää nyt talvella kolme nettisivujen päivittämistä eli ns. sisällönsyöttöä koskevaa webinaaria. Koulutustilaisuus on tarkoitettu niille yhdistyskäyttäjille, joiden vastuulla on uudet nettisivut. Jokaiseen webinaariin mahtuu 15 osallistujaa/ kerta. Webinaari sisältää seuraavat osiot:

1. sisäänkirjautuminen
2. etusivun päivittäminen
3. tapahtumien syöttäminen tapahtumakalenteriin
4. uutisten luonti
5. käyttöoikeuksien lisääminen muille yhdistyskäyttäjille

Jokaisessa webinaarissa on varattu aikaa sille, että osallistujat pääsevät itse konkreettisesti päivittämään omia yhdistyssivujaan. Tästä syystä osallistujamäärä on rajattu pieneksi, jotta webinaarin vetäjä voi tarvittaessa neuvoa ja auttaa jokaista erikseen.

Webinaarit pidetään to 28.1., ti 16.2. ja ke 10.3. Webinaari alkaa klo 18 ja kestää noin kaksi tuntia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tammikuun webinaarin 28.1.2021 ilmoittautumislomake

Tammikuun webinaari

Nettisivujen sisällönsyötön webinaari 28.1. klo 18