Skip to content
4.8.2020

Ampumaturvan kortteja ei pystytä tällä hetkellä toimittamaan

Reserviläisjärjestöjen jäsenet voivat tilata Reserviläisten ampumaturvan. Tällä hetkellä ei pystytä toimittamaan ampumaturvan kortteja sekä niihin liittyviä mobiilikortteja. Vika johtuu siitä, kun tällä hetkellä pankeista ei saada viitesiirtotietoja ohjattua Maanpuolustusrekisteriin.

Kehotammekin, että kun kortti on tilattu ja maksu suoritettu esimerkiksi verkkopankissa, niin tämän jälkeen ampumaturvan haltija tulostaa maksutositteen verkkopankista. Tällä tavalla pystyy todentamaan voimassa olevan ampumaturvan.

Vikaa korjataan parhaillaan ja pahoittelemme aiheutunutta häiriötä. Kaikki kesän aikana tilatut ampumaturvan kortit sekä niihin liittyvät mobiilikortit tullaan lähettämään kaikille ampumaturvan haltijoille elokuun lopulla ja viimeistään syyskuun aikana.

Ampumaturvan pystyy tilaamaan Reserviläisliiton sähköisen jäsenpalveluportaalin kautta tai verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella ja maksun voi suorittaa esimerkiksi verkkopankissa. Nyt tilattava ampumaturvan kausi on voimassa 31.1.2021 saakka.