Skip to content
1.5.2024

Tulta toukokuussa! -haaste käynnistyi

Tulta toukokuussa! on koko toukokuun 2024 käynnissä oleva kilpailu, jonka aikana paikallisia reserviläis- ja reserviupseeriyhdistyksiä kannustetaan järjestämään jäsenistölleen ampumatilaisuuksia. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton kesken.

Jokaista reserviläistä kannustetaan suorittamaan mahdollisimman monta, mutta vähintään yksi kymmenen laukauksen sarja toukokuun aikana. Jokaisesta päivästä, jolloin on ampunut vähintään kymmenen laukausta saa suoritusmerkinnän oman yhdistyksensä kokonaissuoritusmäärään. Eko- ja ilma-aseilla suoritetut ammunnat lasketaan myös Tulta toukokuussa! -suorituksiin.

Ampumasuoritukset kirjataan verkkolomakkeelle, jonka löydät täältä.

Osallistumalla haasteeseen osallistut myös arvontaan

Kaikkien haastetapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan Varustelekan lahjakortteja sekä RES-tuotepalkintoja. Jokainen päiväkohtainen suoritusmerkintä on yksi arpa. Mitä useampana päivänä käy ampumaradalla suorittamassa vähintään kymmenen laukauksen ampumasarjan, niin sitä paremmat mahdollisuudet on menestyä arvonnassa. Viimeinen suorituspäivä on 31.5.2024.

Reserviläisliiton jäsenten kesken arvotaan 3 x 100 euron arvoisia Varustelekan lahjakortteja sekä 7 x Reserviläisliiton tuotepalkintoja. Reserviläisliitto palkitsee myös aktiivisimpia reserviläispiirejä ja -yhdistyksiä rahapalkinnoin.

Viime vuonna Tulta toukokuussa! -haasteen aikana ammuttiin noin 850 000 laukausta. Näistä Reserviläisliiton jäsenten tekemiä suorituksia oli peräti 81 prosenttia!