Skip to content
29.10.2020

Kohti liittokokousta

Reserviläisliiton sääntömääräinen liittokokous pidetään lauantaina 21.11.2020 klo 13.00 Kongressikeskus Framissa osoitteessa Frami B, Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki.

Liittokokouksessa hyväksytään uusi strategia vuosille 2021-2023 sekä ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle sekä valitaan erovuorossa olevat hallituksen jäsenet.

Juhlapuheen tulee pitämään puolustusministeri Antti Kaikkonen. Kokouksessa luovutetaan maanpuolustusmitalit miekkojen kera sekä nimetään Vuoden Reserviläinen ja vuoden malliyhdistys.

Liittokokoussivut on nyt avattu ja ne löytyvät täältä. Sivuilla on mahdollisuus perehtyä kokousmateriaaleihin sekä nähdä yksityiskohtainen ohjelma.

Ilmoittautuminen liittokokoukseen

Liitto esittää, että yhdistykset lähettäisivät paikalle vain yhden, valtakirjallisen kokousedustajan. Valtakirja tulee laatia sähköisesti liiton verkkosivujen kautta täältä.
Sähköinen valtakirja tulee lähettää liittoon 18.11.2020 mennessä.

Kun yhdistys lähettää valtakirjan, niin tällöin virallinen edustaja katsotaan ilmoittautuneeksi. Liittoon saapuneet valtakirjat tarkistetaan vielä sähköisellä allekirjoituksella, jonka tekee yhdistyksen puheenjohtaja.

Kokoukseen voivat osallistua vain ne kokousedustajat, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon liiton antamien ohjeiden mukaisesti. Muilla kokousedustajilla on mahdollisuus seurata liittokokousta Teamsin kautta.

Jokaiselle kokousosallistujalle suositellaan Koronavilkku-sovelluksen asentamista puhelimeensa. Kokouksen aikana on käytettävä kasvomaskia ja noudatettava turvavälejä. Ennen kokousta liitto lähettää jokaiselle osallistujalle vielä tarkat osallistumisohjeet.

Järjestelyissä huomioidaan viranomaisohjeet ja yleinen turvallisuus. Seuraamme tarkoin Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksiä ja tiedottamista. Mikäli kokoontumisrajoituksiin tulee muutoksia, niin liittokokouksen ajankohtaa voidaan tarvittaessa siirtää.