Varkauden Reserviläiset ry.

Uutisia

3.5.2013 Varkauden Reserviläiset voittoon pistooli puulaakissa

Joukkueella Ari Kosonen, Sami Sirkiä ja Sami Suihkonen joukkue sijoittui runkosarjassa toiseksi Poliisien jälkeen. Välierässä vastassa oli Pöyryn joukkue. Jostain kumman syystä aseet reistailivat vain meidän käytössä ja se ehkä häiritsi hieman ammuntaa. Tiukka kisa päättyi lopulta meidän voittoon pistein 708 - 705.

Finaalissa vastassa oli moninkertainen voittaja Poliisit. Kun keskellä sarjaa joillekkin tuli jopa 7 osumia niin suurin usko voittoon alkoi horjua, mutta parannettiin joukkueena sitten loppua kohti ja paras sarja sattui viimeiseksi. Onnekksi näin koska pisteiden tarkastuksen jälkeen olimme tasatilanteessa. Sen jälkeen alettiin laskemaan 10:n määrää. Siinä Varkauden Reserviläiset olivat parempia ja voitto meille heti ensimmäisellä osallistumis kerralla.

Pistooli puulaaki voittajat 2013
Voittajajoukkue vasemmalta Sami Suihkonen, Ari Kosonen ja Sami Sirkiä. Taustalla kisan järjestäjä seuran, Varkauden Reservi Upseerikerhon, Risto Smolander.


7.12.2012 2012 Itsenäisyyspäivän Kunniavartio

2012 Itsenäisyyspäivä 640x427
Kuva: Esa Tuovinen

Varkauden Reserviläiset itsenäisyyden 95 v. kunniavartiossa. Pitkä perinne on säilynyt vuodesta toiseen ja edelleen jatkukoon. Vartiossa Ilari Syrjälä, Ari Kosonen, Tomi Tuomainen ja Marko Suutari.


4.6.2012  Olli Tannerille hopeinen ansiomitali

OlliTanner
Marko Suutari ojentaa Olli Tannerille mitallin.

Reserviläisurheiluliitto on myöntänyt ylikersantti Olli Tannerille hopeisen ansiomitalin päivämäärällä 4.6.2012. Varkauden Reserviläiset ry.n puheenjohtaja Marko Suutari luovutti mitalin Olli Tannerille.

 

Olli Tanner on suorittanut suurmestariluokan kuntomerkin kolme kertaa. Suurmestariluokan kuntomerkkiin vaaditaan I luokan suoritus 15 vuotena, eli Olli on täyttänyt ne I luokan vaatimukset 45 vuotta, jopa enemmänkin.

 

I luokkaan vaaditaan vähintään 150 pistettä ja 100 suorituskertaa vuodessa. Yhdellä suorituskerralla saa yhden pisteen yli puoli tuntia kestäneestä suorituksesta, kaksi pistettä yli puolitoista tuntia kestäneestä suorituksesta ja kolme pistettä yli kolme tuntia kestäneestä suorituksesta.

 

Lisäksi ylikersantti Tanner on toiminut erittäin monta vuotta yhdistyksen urheilu- ja/tai ampuma-aliupseerina järjestäen erilaisia reserviläisurheilukilpailuja. Hän on myös itse kilpaillut aktiivisesti reserviläisurheilukilpailuissa saavuttaen piirinmestaruuksia.

 

Olli Tanner on myös pitänyt aktiivisesti lehtileikekokoelmaa reserviläisurheilutapahtumista kymmeniä vuosia.


5.5.2012 Ampumapäivä

KääntyvätTaulut5.5.2
Taulu ala asennossa.

Eri  reserviläisjärjestöt pitivät toukokuussa Suomessa ampumapäivän, meillä se oli 5.5. nouseviin/laskeviin tauluihin. Ammunnat suoritettiin Riikinnevan ampumaradalla.


4.4.2012  Jussi Kiira Vuoden 2011 Vuoden Reserviläinen Pohjois-Savossa!

Kiira-2012 PS vuoden reserviläinen


10.1.2012 Utria Assault 2012

Varkauden Reserviläiset osallistuivat sotilastaitokilpailuun Utria Assaultiin Virossa lähellä Narvaa.  Ylik Sauli Pesonen, Kers Jussi Kiira, Ylik Ari Tarvus ja Luutnantti Ilkka Koskinen Teres reserviläisistä olivat kilpailijoina. Supportin hoiti Kers Juhani Putkinen ja Vääpeli Marko Suutari. Oli vaativa kilpailu, lopulta loukkaantumisten jälkeen sijoitus oli 16 kun kilpailijoita oli 22. Huono märkä sää talvisaikaan asetti kovan panoksen kilpailijoiden pärjäämiselle ja huoltoteam sai tehdä oikeasti töitä, hyvällä hengellä mentiin jokatapauksessa.

Utria 2012 smallTakana kilpailijat: Luutnantti Ilkka Koskinen, Ylik Sauli Pesonen, Ylik Ari Tarvus ja Kers Jussi Kiira. Edessä Huolto: Juhani Putkinen ja Marko Suutari.


Utria Assault 2012 - Juoksu ja kuvausPojat juoksee ja Marko kuvaaUtria Assault 2012 - Suomi 1Väsyneet kilpailijat


18.7.2011 Maastoharjoitus

Varkauden Reserviläiset järjesti maastoharjoituksen, sotilastaitokilpailu Ernaan valmistautuvalle partiolle.

Maastoharjoitus 180711 Oheisessa kuvassa tiedustelupartio Janne, Jari, Sauli ja Jussi, sellaisen teltan kupeella, joka suojaa lämpökameratähystykseltä. Harjoituksen vetäjänä oli Juhani.


6.12.2009 Sankarihaudoilla

Varkauden Reserviläiset ry. luovutti Jussi Kiiralle, Sauli Pesoselle ja Jari Tarvukselle kultaiset leijonamitalit tunnustuksena menestyksellisestä osallistumisesta vaativaan sotilastaitokilpailuun Erna-retk 2009 Virossa. Kunniavartiossa oli jälleen neljä Varkauden Reserviläisten jäsentä maakuntajoukkojen puvuissa aseistettuna reserviläiskivääreillä. Palkitseminen tapahtui välittömästi seppeltenlaskun jälkeen.


CMC-harjoitus 24.10.2009

Kriisinhallintakeskuksen järjestämässä koulutuksessa oli jälleen paramilitaarina vastaosastona yhdeksän Varkauden Reserviläisten jäsentä. Ilmeisesti meikäläiset osaavat hyvin toimia rosvojoukkona ja terroristeina, kun palvelujamme käytetään ahkeraan hyväksi. Oheisesta kuvastakin voi päätellä jotakin.


CMC Harjoitus 241009Tarkkuuskiväärin koeammunta 26.8.2009

Marko Suutari: Varkauden Reserviläisistä Ari Kosonen, Ilari Syrjälä ja Marko Suutari kävivät koeampumassa entisen Jugoslavian armeijan puoliautomaattisen tarkka-ampujakiväärin Zastava M76 8x57 IS. Ase on rakennettu AK-47 pohjalta. 8x57 IS soveltuu kaliiperina hyvin pitkän matkan ammuntaan. Asetta pidettiin enemmän tulitukiaseena mikä käyttötarkoitus sillä monissa maissa onkin. Aseen kiikarina toimii ZRAK 4x24 jonka ristikolla voi arvioida maailin etäisyydeen.

Ilari ampumassa 260809Varkauden reserviläisiä Ernalla

Kolme Varkauden Reserviläiset ry:n aktiivijäsentä Sauli Pesonen, Jussi Kiira ja Jari Tarvus osallistuivat menestyksellisesti yhteen Maailman raskaimmista sotilastaitokilpailuun Erna-retkeen Virossa.

He ja yksi Kuopion Reserviupseeri muodostivat Suomen joukkueen I, joka sijoittui sijalle 13. Suomen joukkue II oli kilpailun paras ulkomainen joukkue sijalla 10.

Kilpailu oli nytkin supistettuna niin vaativa, että neljä joukkuetta (Saksa, Hollanti I, Hollanti III ja Koilis-Viron Maanpuolustusalue) joutuivat keskeytämään kilpailun. Kilpailuun oli ilmoittautunut 28 joukkuetta.

Kiitokset ja onnittelut pojille, jotka valmentautuivat huolella kilpailuun ja läpäisivät sen kunnialla. Se on niin kova kisa, että jo pelkästään maaliin pääseminen on kunnia.


NATO-koordinaatteja harjoiteltiin 9.5.2009

Varkauden Reserviläiset ry. järjesti 9.5. Karttakurssin maastoharjoituksen. Puolustusvoimain uutta Taktista karttaa opeteltiin aiemmin tuntemaan teoriassa ja nyt sitten käytännössä:
1. Kurssilaiset vaihtoivat salaustaulukoihin uuden avaimen;
2. Kurssilaiset avasivat ensimmäisen salasanoman, jossa oli koordinaatit sekä kuvaus ensimmäiseen sissipostilaatikkoon;
3. Sissipostilaatikossa oli tehtävä (salasanomana) ja seuraavan sissipostilaatikon koordinaatit sekä kuvaus;
4. Tähystyspaikalla oli tehtävänä arvioida tarkasti tähtäimessä näkyvän pistemaalin koordinaatit ja antaa ne edelleen;
5. Taas postilaatikosta sai uuden tehtävän ja seuraavan postilaatikon koordinaatit.

Koordinaatteina käytettiin uusia NATO-yhteensopivia koordinaatteja sekä kuudella, että kahdeksalla numerolla. Niin se vaan on, että harjoitus tekee mestarin - osaamattomuus saattaa johtaa vakaviin omiin  tappioihin tositilanteessa.

Sääkin suosi harjoitusta - eikä oltu edes luettu säärukousta, kuten kenraali Patton joutui tekemään Toisessa Maailmansodassa.


Savon-Sampo messuilla 25.-26.4.2009

Varkauden Reserviläiset ry. esitteli toimintaansa messuilla. Luonnollisesti samalla "kalastettiin" uusia jäseniä - saalista tuli tällä kertaa kolme uutta jäsentä, joista yksi teki samalla hakemuksen päästä maakuntajoukkoihin (messuosasto oli samalla värväyspiste).

 

Valokuvassa vasemmalta Marko Suutari, Marko Pöllänen, Sami Sirkiä ja Ilari Syrjälä.

 

Messut 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messut 2009 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messut 2009 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savon-Sampo messut

Varkauden Reserviläiset ry. esittelee toimintaansa Savon-Sampo messuilla 25.-26.4.2009. Rekvisiittana on mm. puolijoukkueteltta, kun mainostetaan maakuntajoukkoja. Samalla Sami Sirkiä ja Marko Pöllänen esittelevät SRA-toimintaa. Tervetuloa!


Varkauden reserviläiset voitokkaita Talvijotoksella

Reserviläisurheiluliiton talvijotos oli 20.-23.3.2009 Suomussalmella. Voittaneessa joukkueessa "ERNA-projekti" jotosteli kolme Varkauden Reserviläiset ry:n aktiivijäsentä Jussi Kiira, Sauli Pesonen ja Jari Tarvus.

Linkki Reserviläisurheiluliiton uutiseen:
:RESUL talvijotos

Linkki ERNA-joukkueen kotisivulle:
http://www.kru.fi/erna/


Reserviläiset jelppaamassa sotaveteraaneja 22.3.2009

Varkauden Sotaveteraanit ja -invalidit järjestivät konsertin Warkaussalissa. Soitti Savon sotilassoittokunta - kuten arvata voi, niin isänmaallista musiikkia, kuten Sibeliuksen Finlandian. Varkauden Reserviläiset ry. järjesti "narikanhoidon". Reserviläiset mainostivat samalla maakuntajoukkoja palvellessaan kansalaisia maakuntajoukkojen asepuvussa. Valmiina palvelukseen olivat Antti Pihanurmi, Ilari Syrjälä ja Markko Suutari. Tulevat reserviläiset Sani Suutari ja Sara Suutari olivat isänsä mukana kiittämässä kunniakansalaisiamme sotaveteraaneja heidän työstään rakkaan isänmaamme hyväksi.


"MP5" tutustumistilaisuus 13.2.2009

Sisäradalla järjestettiin tutustumistilaisuus Varkauden Reserviläisten hankkimaan .22 cal "MP5":n. Sillä on hyvä harjoitella nopeaa ampumista kääntyviin tauluihin edullisin kustannuksin. Tällä kertaa oli 5 SRA taulua, jotka olivat tyypillisesti esillä kolme sekuntia. Sen saman kolmen sekunnin aikana ammuttiin useampaa taulua ja taas kun taulut kääntyivät esiin, niin jatkettiin seuraavien ampumista. Lippaissa tyypillisesti 2 kertaa 20 patruunaa.

 

Ampumassa Marko Suutari ja valvomassa Sami Sirkiä.

 

Make ja Sami MP5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karttakurssi 12.2.2009

Varkauden Reserviläiset järjesti karttakurssin teoriaosan 12.2.2009. Kurssilla Juhani Putkinen opetti uuden NATO-yhteensopivan Taktisen kartan 1:50 000 käyttöä. Kartassa tärkeintä on uusi koordinaattijärjestelmä.

 

Kurssilla opetettiin myös salattua viestintää vaikka sissipostilaatikon avulla. Karttakurssin maastoharjoitus järjestetään keväällä.

 

Karttakurssi 120209

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palkitseminen 6.12.2008

Varkauden Reserviläiset ry. luovutti Reserviläisliiton myöntämän Hopeisen ansiomitalin kersantti Pertti Laitiselle. Luovutus tehtiin juhlavasti Sankarihaudoilla seppeleenlaskuseremonian yhteydessä kunniavartion ja yleisön välissä.

 

Kunniavartio 6.12.2008

Varkauden Reserviläiset ry. asetti Itsenäisyyspäivän kunniavartioon Varkauden sankarihaudoille neljä jäsentään maakuntajoukkojen asepuvussa m2005. Kunniavartioaseina oli reserviläiskiväärit (puoliautomaattinen rynnäkkökivääri). Nyt aseet pidettiin ensimmäistä kertaa hihnasta rinnalla piippu vinosti ylöspäin. Näin on juhlavampi kuin hihnasta olalla. Tämä asento on myös luonnollinen, siinä voi olla kauan aikaa liikkumatta ilman, että paikat puutuu.

 

Nuorisojäsenesityksemme hyväksyttiin

Varkauden Reserviläiset ry. teki 16.2.2008 virallisen esityksen Reserviläisliitolle nuorisojäsenyydestä - Reserviläisliitto hyväksyi esityksemme. Nyt 16 vuotias voidaan hyväksyä nuorisojäseneksi alennetulla jäsenmaksulla.

 

http://www.reservilaisliitto.fi/index.phtml?s=7&137_m=4168

 

Toimihenkilöt 2009

Varkauden Reserviläiset ry. johtokunta nimesi kokouksessaan 19.11.2008 toimihenkilöt vuodelle 2009:

 • 1. varapuheenjohtaja Rauno Kotila
 • Rahastonhoitaja Sami Sirkiä
 • Sihteeri ja 2. varapuheenjohtaja Juhani Putkinen
 • Kunniavartiovastaava Ari Kosonen
 • SRA-vastaava Sami Sirkiä
 • Pienoispistooliammuntavastaava Sauli Pesonen

Haasteottelu

24.10.2008 ammuttiin haasteottelun viimeinen neljästä erästä Varkauden Reserviläiset ry.:n ja Verkauden Res. Upseerien välillä. Sekä keväällä, että nyt syksyllä parhaiten Varkauden Reserviläisistä ampui Kai Karppinen. Ilahduttavaa on, että nyt syksyllä meiltä oli jo kahdeksan ampujaa pienoispistoolilla, se pienoispistooli on meinannut jäädä kokonaan sotilaskalibereilla ammuttavan SRA:n varjoon. Varkauden Reserviläiset ry. voitti tämän haasteottelun.

 

Syyskokous

Varkauden Reserviläiset ry.:n syyskokouksessa 16.10.2008 valittiin Marko Suutari jatkamaan puheenjohtajana.

Toimintasuunnitelmassa ampumatoiminta on yhä voimistuvana painopistealueena - yhdistyshän toimii juuri niin kuin sen jäsenet haluavat.

 

CMC

Varkauden Reserviläiset ry.:n sissiryhmä 20.09.2008 jälleen Kriisinhallintakeskuksen järjestämässä kansainvälisessä koulutuksessa "rosvojoukkoa" simuloimassa.

 

VarkRes CMC 200908

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asehankinta

Varkauden Reserviläiset ry. hankki täydennystä asevarastoonsa 17. 9. 2008 MP5:n muodossa.

 

Kyseessä on 22 cal versio GSG-5, MP-5 konepistoolista. Sillä harjoitellaan talvella mm. ammuntaa kääntyviin tauluihin sisäradalla - lisänä mm. SRA-amunnoillemme järeämmillä aseilla ulkoradoilla. Ase monipuolistaa toimntaamme ja tuonee lisää ammunnan harrastajia yhä kasvavaan joukkoomme.

 

Sotainvalidien syyskeräys

Varkaudessa järjestettiin Varkauden Sotainvalidien syyskeräys 16. - 17. 9. 2008. Seitsemän Varkauden Reserviläiser ry.:n jäsentä toimi kerääjien oppaina. Kerääjinä toimivat Pohjois-Karjalan Prikaatin varusmiehet.

 

Oppaina toimivat Marko Suutari, Ari Kosonen, Antti Pihanurmi, Olli Tanner, Petri Tikanmäki, Sami Häyhä ja Juhani Putkinen.

 

Osallistuimme rynnäkkökiväärikilpailuun

Osallistuimme Savo-Karjalan Sotilasläänin rynnäkkökiväärikilpailuun 6.9.2008 Rissalassa viiden hengen joukkueella. Kun "kympintappaminen" makuulta ei kuulu yhdistyksemme toimintamuotoihin, niin emme voi kehua voitoilla, vaan sillä, että osallistuimme silti.

 

Joukkuekilpailussa Varkauden Reserviläiset sijoittuivat kuudenneksi yhdeksästä joukkueesta. Henkilökohtaisessa kilpailussa paras meistä oli Sami Sirkiä sijaluvulla 12 (52 kilpailijasta). Toiseksi paras meistä oli Ari Kosonen sijaluvulla 26.

 

Meidän ehkä kannattaisi ensi vuonna käydä salaa harjoittelemassa edes yhden kerran ennen kilpailua - makuulta tarkkuutta kellon tahtiin.

 

Joukkueemme oheisessa kuvassa vasemmalta oikealle Sauli Pesonen, Ari Kosonen, Sami Sirkiä, Tomi Tuomainen, Juhani Putkinen.

 

VarkRes joukkue Sotilasläänin rynnykisassa060608

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esittelimme toimintaamme

Esittelimme toimintaamme ja "kalastelimme" uusia jäseniä Pohjois-Karjalan Prikaatin valatilaisuuden yhteydessä Varkaudessa 23.8.2008. Kentälle oli laitettu kolme SRA-taulua (valmiiksi seulaksi ammuttua). Oheisen kuvan mukaisen esittelypaikan vetonauloina olivat aseistetut esittelijät. Saimme heti neljä uutta jäsentä ja todennäköisesti lisää seuraa keskustelujen ja jaetun materiaalin perusteella. Kuvassa Varkauden Reserviläiset ry.:n puheenjohtaja Marko Suutari. Lippumme oli mukana seppeleenlaskussa, paraatikatselmuksessa ja ohimarssissa Rauno Kotilan kantamana - jälleen kerran.

PKarPr vala esittely 230808 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turvallisen ampujan kurssin ampumaosuus

Turvallisen ampujan kurssin ampumaosuuden ensimmäinen erä pidettiin Joroisten ampumaradalla 13.05.2008. Kuvat kurssin  järjestäjä Sami Sirkiä.

Turvallisen ampujan kurssi 130508 käytäntö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turvallisen ampujan kurssi 130508 Sauli Pesonen ampuu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turvallisen ampujan kurssi

Varkaudessa pidettiin SRA turvallisen ampujan kurssin teoriaosuus 30.3.2008 Nordean kokoustilassa. Kurssin kouluttajana toimi Antti Mustonen ja kurssilla oli 14 osallistujaa.

 

Turvallisen ampujan kurssi 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turvallisen ampujan kurssi 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turvallisen ampujan kurssi 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turvallisen ampujan kurssi 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jussi Kiira tarkin

Jäsenemme alik Jussi Kiira oli tarkin rynnäkkökivääriammunnoissa 11.3.2008 RUK:n kouluttajakurssilla.

http://tietokannat.mil.fi/verkkopartio2008/news.php?action=show_article&article_id=10&language=fi_FI&page_id=2

 

Nuorisojäsenyys

Varkauden Reserviläiset ry.:n kevätkokouksessa päätettiin tehdä Reserviläisliitolle esitys, että liitto lisäisi mallisääntöihinsä uuden jäsenluokan Nuorisojäsen. Nuorisojäseneksi pääsisi esityksemme mukaan 16 vuotiaana, jos yhdistyksen johtokunta hyväksyy. Samalla teimme yhdistyksen omien sääntöjen osalta vastaavan muutosesityksen yksimielisellä päätöksellä. Virallinen esitys on lähetetty liittoon molemmista asioista.

 

Piirin vuoden 2007 aliupseeri

Pohjois-Savon Reserviläispiiri on nimennyt Varkauden Reserviläiset ry.:n puheenjohtajan ylik Marko Suutarin piirin vuoden 2007 aliupseeriksi.

 

Piirin vuoden 2007 yhdistys

Pohjois-Savon Reserviläispiiri on nimennyt Varkauden Reserviläiset ry.:n piirin vuoden 2007 yhdistykseksi.

 

Jäsenmäärä kasvoi

Varkauden Reserviläiset ry.:n jäsenmäärä kasvoi hyvin merkittävästi vuonna 2007. Meitä oli 17.3.2007 vain 91. Päivämäärällä 02.01.2008 jäsenluettelossamme on 122 nimeä. Se tietää noin kolmanneksen kasvua. Niinhän sitä sanotaan, että toiminta tuo uusia jäseniä ja uudet jäsenet toimintaa. Kiitokset kaikille jäsenhankkijoille ja tervetulotoivotus toimintaan mukaan kaikille jäsenille. Uudet jäsenehdokkaat ovat edelleen tervetulleita.

 

CMC 2007

Varkauden reserviläiset ovat osallistuneet vuonna 2007 kahteen Crisis Management Centerin (CMC, Kriisinhallintakeskuksen) kansainväliseen koulutustapahtumaan vastaosastona. Yhteensä 10 henkilöä osallistui menestyksellisesti. Varkautelaisia kiitettiin erikseen erinomaisen tasoisesta oma-aloitteisuudesta.

 

Täällä lisää asiasta sivulla 4.

 

Asehankinnat 2007

Yhdistykselle on hankittu vuonna 2007 reserviläiskivääri ja sotilaspistooli SRA käyttöön.

 

Palkitsemiset 6.12.2007

Reserviläisliitto on myöntänyt Varkauden Reserviläiset ry.:n jäsenille seuraavat huomionosoitukset päivämäärällä 6.12.2007:

 • ylik Kari Kosunen HAM;
 • ylik Marko Suutari HAM;
 • kers Juhani Putkinen HAM;
 • sotmest Rauno Kotila PAM.

Kunniavartio sankarihaudoilla reserviläiskiväärein 6.12.2007

Varkauden Reserviläiset ry. järjesti itsenäisyyspäivän kunniavartion Varkauden sankarihaudoilla ensimmäistä kertaa kunniavartioaseena reserviläiskivääri. Aiemmin kunniavartioaseena on ollut miekka. Kunniavartiossa olivat:

 • vänr Ari Kosonen;
 • ylik Marko Suutari;
 • kers Sauli Pesonen;
 • kers Sami Sirkiä.

 

Maakuntajoukoissa neljä jäsentämme

Rissalassa jaettiin 24.11.2007 uudet m05 varusteet kotona säilytettäväksi lähes viidellekymmenelle maakuntajoukkojen sotilaalle, jotka ovat suorittaneet kuntotestin hyväksytysti. Varkauden Reserviläiset ry.:n jäseniä näistä onnellisista on neljä:

 • vänr Ari Kosonen;
 • ylik Marko Suutari;
 • kers Sauli Pesonen;
 • kers Sami Sirkiä.

 

Toimihenkilövalinnat

19.11.2007 johtokunnan kokouksessa valittiin yhdistyksen toimihenkilöt vuodelle 2008:

 • Ensimmäinen varapuheenjohtaja Rauno Kotila;
 • Rahastonhoitaja Sami Sirkiä;
 • Sihteeri Juhani Putkinen;
 • Toinen varapuheenjohtaja Juhani Putkinen;

Puheenjohtajaksi Marko Suutari

Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2008 valittiin Marko Suutari syyskokouksessa 20.9.2007.

 

Olli Tannerille SM-luokan kuntomerkki

20.9.2007 syyskokouksessa luovutettiin ylik Olli Tannerille Suurmestariluokan kuntomerkki 15 vuoden aktiivisesta kuntoilusta jo toisen kerran - eli yhteensä yli 30 vuoden aktiivisesta kontoilusta.