Lauritsalan Reserviläiset ry
EKS19


Lauritsalan Reserviläiset ry.


Tervetuloa Etelä-Karjalan aktiivisimman reserviläisyhdistyksen kotisivuille. Näiltä sivuilta löydät perusfaktoja meistä ja toiminnastamme, mutta reaaliaikaisempaa tietoa hakiessasi, vieraile fb-sivuillamme (Lauritsalan Reserviläiset ry.).

Olemme Etelä-Karjalan toiseksi suurin reserviläisyhdistys.
Jäsenmäärämme on tällä hetkellä n. 260 (1/2019). Kasvutahti on ollut viime vuosina n. kolmekymmentä uutta jäsentä vuosittain. Toimintamme kattaa normaalin ammunta- ja kenttätoiminnan lisäksi erilaisia tapahtumia myös perheenjäsenille.

Suurin vuosittain järjestämämme tapahtuma on Etelä-Karjalan Sotilasmarssi, joka on lajissaan vaativin kyseisen kaltainen tapahtuma Suomessa. Yhdistyksemme on palkittu vuonna 2013 Sotavahinkosäätiön palkinnolla sotilasmarssin järjestämisestä.

Etelä-Karjalan Sotilasmarssi 2017 oli mukana Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmassa. Lisätietoja löydät tapahtuman nettisivuilta: www.sotilasmarssi.com

Olemme ns. avoin kerho, joten jokainen Suomen kansalainen voi liittyä yhdistyksemme jäseneksi. Jäsenistöstämme noin 50% on aliupseereita, noin 10% upseereita ja loput miehistöä tai asepalvelusta suorittamattomia. Naisjäseniä meillä on noin 10%.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta, ampumaurheilusta, tai vaikkapa sotahistoriasta, liity mukaan toimintaamme. Lisätietoja ja yhteystiedot löydät näiden sivujen välilehdiltä.

Yhdistyksemme täytti 50 vuotta vuonna 2016.

50 vuotta etulinjassa