Kymenlaakson Reserviläispiiri ry

Reserviläisliiton tiedotuksia


11.12.2018 Reserviläisliiton vaalisivut auki

Liiton eduskuntavaaliohjelma on tarkasteltavissa liiton vaalisivuilla ja sieltä löytyvät tulevana keväänä kätevästi myös ohjelmaan sitoutuneet kansanedustajaehdokkaat.

Lue lisää

6.12.2018 Maanpuolustustoimijat saman katon alle maanpuolustuskeskuksiin

Puolustusministeri Jussi Niinistö nosti Reserviläisliiton huomionosoitusten luovutustilaisuudessa esiin ajatuksen maakunnallisista maanpuolustuskeskuksista.

Lue lisää

4.12.2018 Reserviläisliiton itsenäisyyspäivän huomionosoitukset

Tuttuun tapaan itsenäisyyspäivänä palkitaan vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä ansioituneita kansalaisia. Tänä vuonna puolustusministeri on myöntänyt yhteensä 27 ansioristiä ja lisäksi Reserviläisliitto on myöntänyt 160 ansiomitalia.

Lue lisää

29.11.2018 Nuorten maanpuolustustahtoa vahvistettava

Reserviläisliitto on huolissaan maanpuolustustahdon laskusta. Nuorille on avattava paremmin puolustusjärjestelmän perusteet ja toiminta.

Lue lisää

28.11.2018 Yhdistystiedote 8/2018 ilmestyi

Vuoden kahdeksannessa Yhdistystiedotteessa kerrotaan mm. liiton somekampanjasta ja perinteisistä Joulutulista sekä muistutetaan maanpuolustusrekisterin käyttäjätunnuksista uusimisesta.

Lue lisää


KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRI

 
Kymenlaakson res.piirin tunnus

Ajankohtaista

 

 Kymenlaakson Reserviläispiiri ry on Kymenlaakson alueella vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekevä järjestö. Piirin tehtävänä on tukea alueen turvallisuutta edistävää toimintaa seuraavin tavoin:

  • toimimalla jäsenyhdistysten aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä Reserviläisliiton sekä yhteistyökumppaneiden kesken
  • osallistumalla reserviläisten kouluttamiseen
  • kohottamalla ja ylläpitämällä maanpuolustustahtoa ja -valmiutta alueellamme
  • kehittämällä ja vahvistamalla yhteistyötä toiminta-alueen viranomaisten kanssa


Piirin toimintamuotoina ovat koulutustilaisuuksien sekä liikunta- ja ampumatapahtumien järjestäminen. Piiri koostuu 15 jäsenyhdistyksestä, joissa on yli 1800 henkilöjäsentä. Suurin yhdistys toimii tällä hetkellä Haminassa.

 

Piiri julkaisee yhdessä Kymenlaakson Reserviupseeripiiri ry:n kanssa neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Kymen Salpa piirilehteä. Lehti jaetaan jokaiselle jäsenelle ja yhdistykset voivat lehdessä ilmoittaa omista tapahtumistaan ilmaiseksi. Lehden levikki on noin 3300 kappaletta.

 

Piirin toimintaa johtaa puheenjohtaja yhdessa piirihallituksen kanssa.


Iso metsa

Päivitetty: 11.12.2018