Uutiskirje 2015

Reserviläisten kunniavartiot -valokuvauskilpailu

Itsenäisyyspäivän ja jouluaaton kunniavartiot ovat perinteisintä ja arvostetuinta reserviläistoimintaa, joihin osallistuminen on hyvin suosittua. Monilla paikkakunnilla vartiovuoroihin eivät mahdu kaikki halukkaat vaan vuoroja jonotetaan.
Jouluaatto kunniavartio 2
Reserviläisliitto hakee nyt valokuvakilpailulla parasta kunniavartiokuvaa. Julkaise kunniavartiokuvasi Instagramissa hashtagilla #reservilaistenkunniavartiot tai lataa kuva kilpailusivulle. Kuvan voit ottaa joko kameralla tai kännykällä.

Pääpalkintona on 200 euron arvoinen lahjakortti Inttistore-myymälään. Lisäksi kaksi kunniamaininnan saajaa palkitaan 100 euron Inttistore-lahjakortilla.

Valokuvakilpailu päättyy 31.1.2015. Lue lisää Reserviläisten kunniavartiot -kilpailusivustolta.

Reserviläisliitto ry
Reserviläisliitto ry  |  Döbelninkatu 2, 00260 Helsinki
Puh. (09) 4056 2040, Faksi: (09) 4056 2044  |  S-posti: toimisto@reservilaisliitto.fi

Osallistu

Instagramissa hashtagilla #reservilaistenkunniavartiot

Tai lataa kuva kilpailusivulle.

Onnea kisaan!

Valokuvauskilpailun tuomarit

Reserviläisten kunniavartiot -valokuvauskilpailun tuomareina toimivat Reserviläisliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Savola sekä liiton vuoden 2016 varapuheenjohtajat.

Varapuheenjohtajat valitaan liittohallituksen järjestäytymiskokouksessa 23.1.2016.

Tuomarointi tapahtuu vk:lla 5. Voittajiin otetaan yhteyttä vk:lla 6.