Uutiskirje 2015

Pääseekö kuvasi yleisön suosikiksi?

Maanpuolustustahto tänään -valokuvauskilpailussa palkitaan myös yleisön suosikkikuva. Olethan äänestänyt jo suosikkiasi!

auringonlaskuTESTI

Maanpuolustustahto tänään -valokuvauskilpailuun on tullut kesän aikana useita mahtavia otoksia. Kilpailuaikaa on jäljellä pari kuukautta, joten vielä ehdit osallistua itse kilpailuun ja äänestää suosikkiasi. Valokuvauskilpailuun lähetyt kuvat ovat nähtävissä Maanpuolustustahto tänään -sivustolla.

Osallistuminen ja äänestäminen vaatii kirjautumisen palveluun. Tämän jälkeen voit lisätä oman kilpailukuvasi, äänestää suosikkiasi ja kommentoida kilpailuun tulleita valokuvia.

Maanpuolustustahto tänään -valokuvauskilpailun pääpalkintona on 300 euron arvoinen S-ketjun lahjakortti. Lisäksi yleisön suosikki ja kolme parasta valokuvaa palkitaan Sokos Hotels -majoituslahjakortilla, jonka arvo on noin sata euroa.

Muista jakaa kilpailukuvasi sosiaalisessa mediassa saadaksesi ääniä!

Kilpailukuva tulee ottaa joko kameralla tai kännykällä. Tärkeintä ei ole kuvan laatu vaan se, että kuvasta välittyy aito maanpuolustustahto ja/tai maanpuolustustyö.

Kisakuvan voi toimittaa joko kisasivuston kautta tai julkaisemalla kuva Instagrammissa merkittynä hashtagilla #maanpuolustustahtotanaan.

Voittajat julkistetaan liiton syyskokoustapahtuman yhteydessä 14.11. Porissa.

Sami Jauhojärvi suojelijana

Valokuvauskilpailun suojelijana toimii hiihtäjä ja olympiavoittaja Sami Jauhojärvi. Valokuvauskilpailun on ideoinut ja toteuttanut Reserviläisliiton Naisten työryhmä, jota johtaa liiton toinen varapuheenjohtaja Terhi Hakola.

Valokuvauskilpailun tavoitteena on saada valokuvia tilanteista ja tapahtumista, joissa tunnetaan tai koetaan maanpuolustustahtoa taikka kuvia, jotka kertovat hyvin vapaaehtoisesta maanpuolustustyöstä tai -koulutuksesta.

Lue lisää täältä.

Reserviläisliitto ry
Reserviläisliitto ry  |  Döbelninkatu 2, 00260 Helsinki
Puh. (09) 4056 2040, Faksi: (09) 4056 2044  |  S-posti: toimisto@reservilaisliitto.fi

Osallistu, kommentoi ja äänestä Maanpuolustustahto tänään -valokuvauskilpailussa.

Osallistuminen

Julkaise kuva Instagramissa hashtagilla #maanpuolustustahtotanaan tai lataa kuva kilpailusivulle.