Uutisetrss

21.6.2017 14.28

Tue vapaaehtoista maanpuolustustyötä Nuku Rauhassa -arvoilla

Pääpalkintoina arpajaisissa on kolme Renault Clio -henkilöautoa. Joka viiden arpa voittaa.

vaakakuva_sotilaallisempi
Nuku Rauhassa -arpajaisissa on voittoja yli 92.000.
Parhaillaan on käynnissä Nuku Rauhassa -hanke, joka on vapaaehtoista maanpuolustus- ja turvallisuustyötä sekä kokonaisturvallisuutta esittelevä Suomi 100 vuotta -juhlahanke. Mukana ovat kaikki keskeiset maanpuolustusjärjestöt ja -tahot. Hankkeeseen kuuluu kymmenen kokonaisturvallisuustapahtumaa ja neljä asiantuntijaseminaaria, jotka järjestetään eri puolilla Suomea. Lisätietoja hankkeesta löytyy Nuku Rauhassa -sivuilta.

Nuku Rauhassa -hanke sisältää myös 1.5.-31.10.2017 järjestettävät arpajaiset, joilla rahoitetaan hanketta. Yksi arpa maksaa kuusi euroa ja pääpalkintoina on kolme henkilöautoa. Erilaisia tavarapalkintoja on yhteensä yli 92.000 kappaletta ja joka viidennellä arvalla voittaa. Nuku Rauhassa -arpajaisten voittoluettelo löytyy täältä.

Perinteisen paperiarpojen lisäksi käytössä ovat netti-, tekstiviesti- ja puhelinarvat. Nuku Rauhassa -arpoja voit ostaa täältä.

Arpajaisten järjestäjä toimii myös Reserviläisliiton toimintaa rahoittava Maanpuolustuksen Tuki ry ja käytännön toimenpanosta vastaa SHB-Yhtiöt Oy. Poliisihallituksen myöntämä arpajaisluvan numero on RA/2017/103.

Reserviläisliiton jäsenillä on mahdollisuus ostaa Nuku Rauhassa -arpoja jäsenalennuksella niin, että jäsen saa kuusi arpaa viiden hinnalla. Tästä on lähetetty jäsenille uutiskirje. 

Palaa otsikoihinLiity uutisjakeluumme!

Tällä sivulla julkaistaan Reserviläisliiton omia tiedotteita ja uutisia. Sähköpostilla tapahtuvaan uutisjakeluun voi liittyä täältä. Jokainen tiedote sisältää linkin, jonka avulla voi poistua uutisjakelusta.


Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet sähköpostiisi

Reserviläisliiton tiedotteet ja niitä hieman laajemmat uutiskirjeet ovat viestintäkanava, jolla liitto tiedottaa ajankohtaisista asioista nopeasti ja tehokkaasti. Niiden jakeluun voi liittyä kuka tahansa täältä.

Jokainen tiedote ja uutiskirje sisältää www-linkin, jonka kautta oman osoitteen voi poistaa tiedotejakelusta.