25.9.2017 22.10

Syyskuun Reserviläinen julkaistu

Reserviläinen 6/2017on julkaistu ja jaetaan tilaajille kuluvan viikon aikana. Uusin numero sisältää jutun mm. Reserviläisliiton uudesta verkkokaupasta.

Kenttäkauppa
Reserviläisliiton uudessa kenttäkaupassa on myynnissä erilaisia järjestötuotteita.
Reserviläisliiton Kenttäkauppa on aukaistu. Uudessa verkkokaupassa on myytävänä liiton tuttujen tuotteiden lisäksi nyt myös laadukkaita vaatteita. Tällä hetkellä myydään adressien, standaarien ja pinssien ohella erivärisiä t-, pikee- ja urheilupaitoja, huppareita ja lippiksiä.

Uudet järjestötuotteet ovat tyylikkäitä ja ne on varustettu Reserviläisliiton logolla. Myöhemmin Kenttäkauppaan on tarkoitus tuoda myyntiin mm. lisää järjestövaatteita. Liitto ottaa myös vastaan toiveita verkkokaupassa myytävistä tuotteita.

Entisestä poiketen verkkokaupasta saa tuotteita myös loma-aikoina. Tilaukset toimitetaan postitse tilaajilleen ja niihin lisätään 6,20 euron toimitusmaksu. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Kenttäkaupasta vastaa Revolution Design -suunnittelutoimisto.

Lue lisää Kenttäkaupasta uusimmasta Reserviläisestä.

Reserviläinen on Suomen suurin alallaan

Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton yhteinen jäsenlehti Reserviläinen on Suomen suurin maanpuolustusalan julkaisu, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehden levikki on 60.000 ja sen jokaisella numerolla on keskimäärin 140.000 lukijaa.

Reserviläinen-lehti toimii myös aktiivisesti verkossa. Verkkolehteen kirjoitetaan ajankohtaisimmat maanpuolustusuutiset, Facebook-sivujen kautta saat heti tiedon uusimmista lehtijutuista ja Instagramissa @reservilainen tunnusta seuraamalla pääset mukaan mm. erilaisille juttukeikoille.