21.6.2018 11.40

Naisten koulutuspäivät Santahaminassa täynnä toimintaa

Liiton naisjäsenille suunnatuilla koulutuspäivillä mm.ammuntaa reserviläiskivääreillä, tutustuminen maakuntakomppaniaan, kybertietoutta ja linnaveneretki.

naisten_ampumapaiva
Naisten koulutuspäivillä Santahaminassa päästään mm. ampumaan reserviläiskivääreillä. (Kuva: Reserviläisliitto)
Reserviläisliiton naisjäsenille suunnatut koulutuspäivät pidetään Santahaminassa 14-16.9.2018. Toiminnantäyteinen viikonloppu soveltuu kaikenikäisille maanpuolustushenkisille naisille ja toimii tietopakettina reserviläistoiminnan mahdollisuuksista.

Tervetuloa viettämään ainutlaatuinen maanpuolustushenkinen viikonloppu! Ilmoittautuminen alkaa elokuussa mutta viikonloppu kannattaa merkitä ylös jo nyt. Ilmoittautumisesta tulee tietoa elokuussa. Tapahtuma toteutetaan MPK:n kurssina ja ilmoittautuminen tulee tapahtumaan MPK:n koulutuskalenterissa.

Lisätietoja Reserviläisliiton varapuheenjohtaja Terhi Hakola terhi.hakola@reservilaisliitto.fi puh 050 350 8020