Uutisetrss

7.2.2018 8.00

Mieli kirkkaana isänmaan asialla

Kuluvan vuoden jäsenmaksut on toimitettu jäsenille. Jäsentuotteena laskuissa tarjotaan hankittavaksi Fenix TK09 -taktista valaisinta. Lue lisää ja tutustu Puolustusvoimienkin käyttämän valaisimen vaikuttaviin spekseihin.

RL_lamppu_final_RGB_150 www leikattu
Tämän vuoden jäsentuote on Fenix TK09 Special Version taktinen valaisin, joka on Puolustusvoimien käyttämän valaisimen parannettu malli. (Kuva: Reserviläisliitto)
Tänä vuonna Reserviläisliiton jäsenmaksulaskun eräpäivä on 15. helmikuuta ja laskuja on lähtenyt postitse sekä E- ja suoralaskuina. Lisäksi kunniajäsenet ovat saaneet tiedon maksunsa suorittamisesta kirjeitse kotiin.

Jäsenmaksun yhteydessä liiton jäsenillä on mahdollisuus hankkia ensimmäisinä Euroopassa paranneltu versio (Special Version) Fenix TK09 -valaisimesta, jota myös Puolustusvoimat käyttää. Fenix TK09 toimii luotettavasti kuivissa, pölyisissä ja kosteissa olosuhteissa niin helteessä kuin pakkasellakin.

Valaisin on kiinnitettävissä sekä MIL-STD 1913 että STANAG 464 -kiskoihin ja kestää kiväärin laukausten aiheuttaman rasituksen kerta- ja sarjatulella. Valaisin tuottaa 1000 lm:n maksimivalovoiman ja kirkkaustasoja löytyy kolme kappaletta. Mukana seuraa myös Gripring, johon valaisimen saa kätevästi ripustettua.

Valaisimen mukana tulee ladattava mikro-usb -akku. Akun lataamiseksi on oltava mikro-usb- johto, joka on samanmallinen kuin Samsung ja Windows -puhelimissa käytetty. Laturin pään muoto näkyy viereisessä kuvassa.
patteri_FeniTK09_jasentuote2018
Valaisin on myös edustava lahja maanpuolustushenkisille ystäville sekä palkittaville yhdistyksen jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Reserviläisliitolle nimikoidut valaisimet toimitetaan liiton graafisen ilmeen mukaisessa pakkauksessa "Mieli kirkkaana isänmaan asialla." -tekstillä varustettuna. Jäsenetuhinta on 89 euroa.

Ensimmäiset 500 valaisinta toimitetaan maaliskuun aikana ja loput 3–4 viikon viiveellä. Reserviläisliitto suosittelee!

Palaa otsikoihinLiity uutisjakeluumme!

Tällä sivulla julkaistaan Reserviläisliiton omia tiedotteita ja uutisia. Sähköpostilla tapahtuvaan uutisjakeluun voi liittyä täältä. Jokainen tiedote sisältää linkin, jonka avulla voi poistua uutisjakelusta.


Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet sähköpostiisi

Reserviläisliiton tiedotteet ja niitä hieman laajemmat uutiskirjeet ovat viestintäkanava, jolla liitto tiedottaa ajankohtaisista asioista nopeasti ja tehokkaasti. Niiden jakeluun voi liittyä kuka tahansa täältä.

Jokainen tiedote ja uutiskirje sisältää www-linkin, jonka kautta oman osoitteen voi poistaa tiedotejakelusta.