Uutishuone

Uutishuoneeseen on koottu uutisia koskien reserviläisliittoa ja maanpuolustusta.

Vuodesta 2001 lähtien Reserviläisliitto on lähettänyt myös sähköisiä tiedotteita. Tiedotteet ja niitä hieman laajemmat uutiskirjeet käsittelevät lähinnä liiton ajankohtaisia asioita. Niitä lähetetään vähintään kerran viikossa pl. loma-ajat. Uutisjakeluun voi liittyä kuka tahansa. 

Reserviläisliiton hallituksen jäsenet ja piirien toiminnanjohtajat (vast.) sekä liiton jäsenyhdistysten puheenjohtajat ja muut luottamushenkilöt kuuluvat automaattisesti sähköisen jakelun piiriin.

Ajankohtaista

20.9.2018 Jehovan todistajat asepalveluksesta vapauttava laki kumottava

Kumoaminen on tarpeen yleiseen asevelvollisuuteen pohjautuvan puolustusjärjestelmämme turvaamiseksi.

Lue lisää

19.9.2018 Reserviläisliiton liittokokoustapahtuma Hämeenlinnassa 17.–18.11.

Reserviläisliiton ja Maanpuolustusnaisten liiton yhteinen liittokokoustapahtuma järjestetään Hotelli Scandic Aulangossa Hämeenlinnassa. Maanpuolustusjuhlan juhlapuhujana toimii Ilkka Kanerva.

Lue lisää

17.9.2018 Ammunta naisten koulutuspäivien kärkiteema

Liiton naisjäsenille kohdennettu tiivis viikonloppu Santahaminassa sisälsi myös mm. kyber- ja maanpuolustustietoutta.

Lue lisää

14.9.2018 Vuoden viestintäteko -palkinto Pirkanmaalle

Pirkanmaan Reservipiirien yhteinen Pirkan Viesti -tiedotuskonsepti on saanut Vuoden viestintäteko -palkinnon. Reserviläisjärjestöjen yhteinen, kerran vuodessa myönnettävä palkinto julkistettiin reservipiirien toiminnanjohtajien neuvottelupäivien yhteydessä.

Lue lisää

6.9.2018 Kokonaisturvallisuus kokosi koko ikäluokan nuoret Ähtärissä

Ähtärissä käynnistyivät eilen poikkeukselliset Puolustusvoimien kutsunnat. Samanaikaisesti vuonna 2000 syntyneiden kutsuntojen kanssa järjestettiin kokonaisturvallisuustapahtuma, joka toi kutsuntojen yhteyteen paikallisesti koko ikäluokan.

Lue lisää

3.9.2018 Reserviläisliitto mukana Lahden kokonaisturvallisuusmessuilla

Liitto on mukana messuilla näyttävällä osastollaan. Tervetuloa keskustelemaan!

Lue lisää

29.8.2018 Yli 1000 osallistujaa 19. Marskin Marssilla

Koko perheen liikuntatapahtuma Marskin Marssi marssittiin viime sunnuntaina Karkialammella Mikkelissä. Teemana oli Puolustusvoimien satavuotinen taival. Myös MPK:n 25-vuotisjuhlavuotta tuotiin esiin.

Lue lisää


Maanpuolustus mediassa


24.9.2018 14.35
kun sen edustalla kelluu Suomen puolustusvoimien muinoin omistamaa kalustoa. Siinä seisoo rannikkotykistön tarpeisiin tehty Kala luokan kuljetuslautta, joka on aikoinaan ostettu tähän poistohuutokaupasta. Kiinteistön rannassa seisoo Puolustusvoimilta aiemmin hankittu
24.9.2018 14.16
://www.hs.fi/haku/?query=sergei+soigu sanoi televisiopuheessa, että Venäjä parantaa näin joukkojensa turvallisuutta Syyriassa.Ohjuspuolustusjärjestelmä parantaa Šoigun mukaan huomattavasti Syyrian armeijan taistelukykyä. AFP:n mukaan Syyrian joukkoja on jo koulutettu käyttämään
24.9.2018 14.12
puolustusvoimat ja Supo ovat pitkään kiinnittäneet huomiota venäläistaustaisen yrityksen, Airiston Helmen, omaisuuteen ja tontteihin.”Virallisesti Suomen puolustusvoimat on suhtautunut hyvin hillitysti venäläistaustaisten henkilöiden kiinteistökauppoihin, vaikka aihe ja siihen


Reserviläisliitto InstagramissaBlogit
10.8.2018 12.45

Hölmöläisten hommaa

Senaatti-kiinteistöt isäntä ja Puolustushallinto renki vai pitäisikö olla toisin päin?

Reserviläisliitto FacebookissaReserviläisliitto Twitterissä