Uutishuone

Uutishuoneeseen on koottu uutisia koskien reserviläisliittoa ja maanpuolustusta.

Vuodesta 2001 lähtien Reserviläisliitto on lähettänyt myös sähköisiä tiedotteita. Tiedotteet ja niitä hieman laajemmat uutiskirjeet käsittelevät lähinnä liiton ajankohtaisia asioita. Niitä lähetetään vähintään kerran viikossa pl. loma-ajat. Uutisjakeluun voi liittyä kuka tahansa. 

Reserviläisliiton hallituksen jäsenet ja piirien toiminnanjohtajat (vast.) sekä liiton jäsenyhdistysten puheenjohtajat ja muut luottamushenkilöt kuuluvat automaattisesti sähköisen jakelun piiriin.

Ajankohtaista

20.3.2017 Reserviläinen-lehti 2/2017 ilmestyi

Vuoden toinen Reserviläinen on jaettu tilaajilleen. Lehdessä kerrotaan mm. Sodankylän Jääkäriprikaatissa järjestetystä CISOR-tapahtumasta ja liiton puheenjohtajuuteen liittyvistä tavoitteista.

Lue lisää

19.3.2017 Puolustusselonteon isot linjat kunnossa

Reserviläisliiton puheenjohtaja Ilpo Pohjola linjasi tänään liiton näkemyksiä eduskuntakäsittelyssä olevan puolustuselonteon osalta.

Lue lisää

15.3.2017 Jäsenpuukkojen postitus alkaa

Reserviläisliiton tämän vuoden jäsentuote on käsintehty reserviläispuukko. Ensimmäinen erä jäsenpuukkoja postitetaan tilaajilleen viikolla 12.

Lue lisää

13.3.2017 Kansa haluaa Gripenin

Suomen Hornet-hävittäjät tulevat tiensä päähän vuosina 2025–2030. Kantar TNS Oy selvitti Reserviläisliiton toimeksiannosta, mikä on suomalaisten suosikki uudeksi Ilmavoimien uudeksi monitoimihävittäjäksi.

Lue lisää

11.3.2017 Yhdistysjohtoa koulutettiin Rokualla

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun yhdistysjohtoa oli koolla tänään Rokualla. Koulutustilaisuudessa käytiin läpi mm. Reserviläisliiton ja MPK:n toimintaa.

Lue lisää

8.3.2017 Yleinen asevelvollisuus puolustuksemme suurin vahvuus

Kantar TNS selvitti Reserviläisliiton toimeksiannosta suomalaisten käsityksiä maanpuolustuksesta. Yleinen asevelvollisuus koetaan tutkimuksen mukaan puolustuksemme tärkeimmäksi vahvuudeksi.

Lue lisää

7.3.2017 Reserviläistuotteita jatkossa Varustelekasta

Pari viikkoa sitten suljetun Inttistoren varasto on myyty Varustelekalle, jossa tuotteet tulevat myyntiin ensi viikosta alkaen.

Lue lisää


Maanpuolustus mediassaReserviläisliitto InstagramissaBlogit
15.3.2017 14.34

Paikallisjoukkoja on vahvistettava

Puolustuspoliittinen selonteko jätettiin 16.2. eduskunnan käsiteltäväksi. Valtioneuvoston selonteossa on monia linjauksia, joista nostan tässä esille yhden: paikallisjoukot ja vapaaehtoisuuden nykyistä laajempi hyödyntäminen
14.2.2017 14.48

Keskustelun taustalla maanpuolustustahto

Viime viikkoina eri yhteyksissä on käyty vilkasta ja osin kiivastakin keskustelua erilaisista maanpuolustusasioista. Tämä kertoo lähinnä suomalaisten vahvasta tahdosta puolustaa isänmaata.

Reserviläisliitto FacebookissaReserviläisliitto Twitterissä