Ampumaturvan tilaus

Ampumaturvan voit tilata tämän linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@reservilaisliitto.fi. Muistathan, että jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennenkuin voit tilata ampumaturvan.

ampumaturva sisältää 

1A) antaa osallistumisoikeuden Reserviläisliiton, Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisurheiluliiton niihin liittotason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa

1B) antaa osallistumisoikeuden em. liittojen piirien sekä jäsenyhdistysten niihin tapahtumiin tai kilpailuihin, joissa harjoitetaan ammuntaa ja, joissa vaaditaan Reserviläisten ampumaturvan tai Suomen Ampumaurheiluliiton kilpailu- tai harrastelisenssin voimassaoloa

1C) antaa osallistumisoikeuden sellaisiin Puolustusvoimien tai muiden tahojen kanssa yhteisiin tilaisuuksiin tai tapahtumiin, joissa vaaditaan Reserviläisten ampumaturvan voimassaoloa

2) on tapaturma- ja vastuuvakuutus. Vakuutusosuuden kattavuudesta saat tietoja OP-vakuutuksen nettisivuilta https://uusi.op.fi/reservilaisliitto.

AMPUMATURVAN KATTAVUUS

Ammunnan harjoittelu ja valmennus voi tapahtuma oma-aloitteisesti eikä kirjallista harjoitteluohjelmaa tai vastaavaa tarvitse olla. Riittää kun se on omassa päässä eli, että osaa tarvittaessa kuvailla oman harjoittelunsa ja valmentautumisensa suunnitelmallisuutta.

”Harjoituksen johtajan valvonnassa” tarkoittaa, että ampumaradalla on läsnä koulutettu valvoja, esim. yhdistyksestä tai radan virallinen valvoja. Tällöin ampumaturva on voimassa. 

Valvojan tai kouluttajan ei tarvitse fyysisesti olla paikalla. Vakuutus on voimassa, kun harjoitellaan valmennusohjelman mukaisesti.

SAL:lla on harrastelisenssi ja kilpailulisenssi.

Niillä voit osallistua RES:n kilpailuihin. SAL:n nettisivuilta voit tutkia mitä heidän lisenssinsä ja vakuutuksensa kattaa. https://www.ampumaurheiluliitto.fi/liitto/lisenssit-ja-vakuutukset/ 

RES:n ampumaturva on a) osallistumisoikeus ja b) tapaturma- ja vastuuvakuutus. Vakuutusosuuden kattavuudesta saat tietoja OP-vakuutuksen nettisivuilta https://uusi.op.fi/reservilaisliitto.