Skip to content
18.1.2022

Mats Fagerström RESUL:n puheenjohtajistoon

Reserviläisurheiluliiton hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 17.1.2022. Kokouksessa liiton ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin Mats Fagerström (Tuusula). Hän toimii myös Reserviläisliiton liittohallituksessa. Reserviläisurheiluliiton hallituksessa vuonna 2022 Reserviläisliittoa edustavat Fagerströmin lisäksi myös Sampo Mattila (Oulu), Arto Nousiainen (Mikkeli) ja Tuomas Terho (Lahti).

Kaikkiaan Reserviläisurheiluliiton hallituksessa vuonna 2022 on kymmenen jäsentä. Puheenjohtajana kaudella 2021-2022 toimii Erkki Saarijärvi (RUL).

Reserviläisurheiluliitto on vuonna 1970 perustettu reserviläisurheilun ja liikunnan kattojärjestö, jonka jäseninä ovat Reserviläisliitto, Suomen Reserviupseeriliitto ja Maanpuolustuskiltojen liitto. Jäsenjärjestöjen yhteenlaskettu jäsenmäärä on lähes 75 000 henkilöjäsentä.

Liiton tehtävänä on kohottaa jäsenyhdistysten jäsenten peruskuntoa ja kehittää heidän maanpuolustustaitojaan ja kenttäkelpoisuuttaan erityisesti sotilasluonteisen liikunnan ja kilpailutoiminnan avulla. Reserviläisurheiluliiton vuoden 2022 kilpailukalenteri katsottavissa täältä.